KAYSERİ / KOCASİNAN - Abdül Halim Bezircilioğlu Ortaokulu

Nazlı DURAN              Üye

DENETLEME KURULU

BİZLER ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HİZMETE HAZIRIZ

Okul Aile Birliğimiz,Ekim 2016 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında seçimle göreve gelmiştir. Bizler; öğretmen, idareci ve velilerimiz arasında yapıcı anlayışa dayalı iletişimi artırarak çocuklarımızın en iyiye ve en güzele ulaşmasını hedefliyoruz.

Okul Aile Birliği olarak okul ile aile arasında gerçek bir köprü oluşturabilmek ilk hedefimizdir. Bunun için tüm velilerimizden destek beklediğimizi önemle belirtmek istiyoruz. Lütfen katılımcı olup; bizlere yardımcı olun.

Hesap Numaramız

HALK BANKASI - MELİKGAZİ ŞUBESİ  Okul -Aile Birliği Abdul Halim Bezircilioğlu İlkokulu Okul - Aile Birliği

IBAN : TR490001200136600016100013

Hesap  No:16100013